۷۹۳۸
سه‌شنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۶
تعداد بازدید : ۱۰۱
سیاسی خارجی

اخبار ویژه

بر اساس مقررات جدیدی که به تصویب شورای اتحادیه اروپا رسید، متقاضیان ویزا برای ورود به کشورهای حوزه شنگن می‌توانند فرم تقاضای خود را به صورت آنلاین و از مسیر یک پلتفرم اروپایی تکمیل و ارسال کنند

بر اساس مقررات جدیدی که  به تصویب شورای اتحادیه اروپا رسید، متقاضیان ویزا برای ورود به کشورهای حوزه شنگن می‌توانند فرم تقاضای خود را به صورت آنلاین و از مسیر یک پلتفرم اروپایی تکمیل و ارسال کنند

به گزارش فراتیتر، هنوز هیچ تاریخی برای آغاز اجرای این مصوبه تعیین نشده و این کار، به پس از انجام اقدامات فنی برای آماده سازی این پلتفرم موکول شده است.
به این ترتیب درخواست‌ها برای ویزای شنگن (حداکثر اقامت تا ۹۰ روز) منحصراً از مسیر این پلتفرم دریافت خواهد شد و حضور در مرکز رسیدگی به درخواست‌های ویزا یا کنسولگری نیز تنها برای اولین تقاضاها و برای افرادی که اطلاعات بیومتریک آنها معتبر نیست یا دارندگان گذرنامه جدید ضروری خواهد بود.
همچنین قرار است ویزای دیجیتال، به شکل یک «بارکد» صادر و جایگزین ویزای کنونی شود که عموما بصورت یک برچسب به گذرنامه فرد متقاضی چسبانده می‌شود.
فرناندو گرانده‌-مارلاسکا، وزیر کشور اسپانیا که در حال حاضر کشورش ریاست شش ماهه شورای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد، در این باره گفت: «امکان درخواست آنلاین برای ویزای شنگن، یک پیشرفت بزرگ است. این کار روند رسیدگی به درخواست مسافران را ساده می‌کند و باری را از دوش ادارات ملی برمی‌دارد.»

در حال حاضر ۲۷ کشور اروپایی به عنوان اعضای منطقه شنگن، می‌توانند این ویزا را صادر کنند. از این تعداد ۲۳ کشور عضو اتحادیه اروپا و کشورهای ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس نیز خارج از این اتحادیه هستند.در حال حاضر، شهروندان حدود شصت کشور از جمله ایالات متحده، کانادا، برزیل، استرالیا و بریتانیا از داشتن ویزا برای اقامت کوتاه‌مدت در منطقه شنگن معاف هستند.
با این وجود از اواسط سال ۲۰۲۵ میلادی مقررات ورود به منطقه شنگن برای آنها نیز کمی تغییر می‌کند. به این معنی که آنها باید برای ورود به اتحادیه اروپا و منطقه شنگن، با پرداخت مبلغ ۷ یورو مجوز سفر ETIAS، سیستم اطلاعات و مجوز سفر اروپا، دریافت کنند که برای سه سال نیز اعتبار دارد.
این سیستم، مشابه سیستم ESTA در ایالات متحده است و با هدف افزایش کنترل‌ بر روند ورود مسافران خارجی به داخل اتحادیه اروپا و به منظور شناسایی تهدیدهای بالقوه به اجرا گذاشته می‌شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: