۷۱۶۷
شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۶:۰۷
تعداد بازدید : ۵۱
​معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر : انتظار این است که ۷۰ هزار نفر را در ۵ سال آینده آموزش دهیم.

​معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر : انتظار این است که ۷۰ هزار نفر را در ۵ سال آینده آموزش دهیم.

به گزارش فراتیتر، مرتضی مرادی‌پور، معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال‌احمر گفت: جمعیت هلال‌احمر در طول سال، سه طرح ملی را تحت عنوان امداد و نجات نوروزی، تابستانه و در نهایت طرح زمستانه داریم. قطعا با تغییر فصل سازمان هواشناسی، هشدارهایی را منتشر می‌کند و ما باید آمادگی لازم را داشته باشیم تا در بحث پاسخ‌گویی به حوادث و سوانح شایع در پاییز و زمستان که بیشتر بارندگی‌ها و سیلاب‌ها را شامل می‌شود، خوب عمل کنیم. 

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی ابتدایی ما بحث آموزش، تامین تجهیزات و تمرین‌هایی که باید انجام شود، است. همه تیم‌ها باید در شرایط آماده‌باش باشند تا سریع‌تر و به موقع اقدام کنند. طرحی را برای فصل پاییز و زمستان متناسب با فصول سرد برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

مرادی‌پور افزود: به همه استان‌ها اطلاع‌رسانی کردیم که همه امدادگران در پایگاه‌ها حضور داشته باشند. ۲ هزار امدادگر آموزش دیده داریم که در تمام پایگاه‌ها و در مراکز عملیاتی به صورت شیفتی فعالیت می‌کنند. مراکز عملیاتی ما هزار و ۵۰۰ پایگاه امداد و نجات است که در حال خدمات‌رسانی هستند. 

وی تصریح کرد: در حال راه‌اندازی تیم‌های حرفه‌ای برای آقایان و خواهران هستیم، که بتوانند در شرایط حساس و خاص سریع اقدام کنند. حتی در قالب طرح‌های ملی آمادگی این تیم‌ها را در لحظه مانور ساعت صفر می‌سنجیم. در دو منطقه این طرح را اجرا کردیم گیلان و تهران که از گیلان به اردبیل، زنجان و دیگری در تهران به البرز، قم و مرکزی اعزام شده اند. 

معاون امدادونجات گفت: ورودی امداد و نجات جوانان و داوطلبانی هستند که به این کار علاقه‌مندند. انتخاب این افراد را کاملا به دست جمعین هلال‌احمر گذاشته‌اند تا بعد از بررسی انتخاب شوند. افرادی که علاقه‌مند هستند می‌توانند داوطلب جمعیت هلال احمر شوند یا بالاتر از آن مورد سنجش قرار گرفته و در بخش‌های مختلف فعالیت کنند. 

وی بیان کرد: بعد از آموزش مقدماتی، داوطلب‌های جمعیت، ۷ درجه امدادی را می‌گذرانند. امدادگر یک، دو و سه، نجاتگر یک، دو، سه، درجه آخر هم ایثار است. این افراد که به درجه ایثار می‌رسند، می‌توانند در سطح بین‌المللی هم فعالیت کنند. انتظار و استاندارد ما این است که ۷۰ هزار نفر را در ۵ سال آینده آموزش بدهیم. دوره‌های هلال‌احمر یک زنجیره از دوره آموزش‌هاست که به آن درختواره آموزش‌های همگانی، عمومی و تخصصی، مربی‌گری را گفته می‌شود. دوره آموزش ما ۲۲ ساعت یا ۴۰ساعته است. در کل باید ۲۰۰ ساعت را بگذارند تا بتوانند مدرک لازم را دریافت کنند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: